Dineren in Santo Domingo

Voor de toerist heeft Santo Domingo een uitgebreid aanbod van leuke tentjes en restaurants om aan de eetbehoeften van vele verschillende mensen te voldoen. Er is keuze uit een aantal lokale restaurantjes, waar allerlei typisch Caribische gerechten geserveerd worden. Daarnaast zijn er ook talloze mogelijkheden om heerlijk te dineren in een internationaal restaurant. Wilt u na al het Caribische eten eens ouderwets lekker eten zoals u het van thuis altijd gewend bent? Dan kunt u nog altijd een keuze maken uit vele goede en voordelige restaurants. Uit eten gaan in Santo Domingo is niet overdreven duur, maar wel erg gezellig. Probeer een aantal plaatsen uit, u zult er geen spijt van krijgen. De volgende restaurants hebben een behoorlijke populariteit en behoren tot reŽle opties om eens lekker uit eten te gaan in Santo Domingo.

Restaurant Vesuvio
Een internationaal georiŽnteerd restaurant met een Italiaanse keuken. Italiaanse vissen en zeevruchten zijn de specialiteit van dit restaurant. Veel toeristen die hier gegeten hebben zijn zeer positief over dit restaurant. Wat vooral geprezen wordt aan restaurant Vesuvio is het prachtige uitzicht op de zee en de service die door de bediening wordt aangeboden. De prijzen van dit restaurant vallen ook alleszins mee, een aanrader dus voor de gemiddelde toerist in Santo Domingo.

Restaurant David Crocket
Het David Crocket restaurant is een soort steakhouse waar vele klanten tevreden van terug komen. Het eten wordt met uiterste zorg bereid en smaakt ook prima. Het feit dat gevraagd wordt naar het gewicht van het stuk vlees dat bereid moet worden zegt ook veel over de klantgerichtheid van dit restaurant. De uitstraling van het restaurant is Westers en er is geen specifieke kleding verplicht. Dit leidt tot een informele sfeer en een mix tussen jeugd en de wat formeler geklede zakenlui.

Restaurante Conuco
Naast de goede internationale restaurants mogen de Caribische specialiteiten uiteraard niet vergeten worden. Restaurante Conuco heeft een Caribische keuken en de sfeer is ook zeker aanwezig in dit Caribische restaurant. Wilt u iets meemaken van de exclusieve Caribische gerechten, probeer dan dit restaurant om te genieten van de lokale service en gerechten.

Restaurant Boga Boga
Naast de Caribische specialiteiten moet er ook ruimte zijn voor de Spaanse cuisine, de smaak van de Ďontdekkersí van deze stad in de nieuwe wereld. Het restaurant richt zich niet op de uitstraling en het decor, wat ook te zien is aan het restaurant. Om de specialiteit van dit restaurant onder ogen te komen, moet er daadwerkelijk gegeten worden. Er worden veel verschillende Spaanse gerechten, maar ook andere internationale gerechten geserveerd. Een bezoek aan dit restaurant zal dan ook zeker niet leiden tot een teleurstelling.